Stuur een
SMS notificatie

Door interactief te communiceren met uw klanten, brengt u uw servicelevel naar een hoger niveau. Dit kan gemakkelijk met de Spryng SMS API welke u eenvoudig in uw systeem kunt integreren.

SMS VERSTUREN

Verlaag uw ‘no-show’ percentage

SMS heeft een hoge attentiewaarde en met een openingsratio van 98% steekt SMS er in verhouding tot e-mail (25%) met kop en schouders bovenuit.

Verhoog uw servicelevel middels SMS notificaties.

Breng uw klanten real-time op de hoogte van informatie.

Onze SMS diensten leveren direct een kostenbesparing op.

Verleen snellere
service &
verbeter uw interne
efficiëntie direct.

Pakketbezorgers, zorginstellingen maar bijvoorbeeld ook evenementenlocaties zijn actief bezig om klanten per SMS op de hoogte te stellen. Dit om de serviceverlening te verbeteren, de interne efficiëntie te optimaliseren en de no-show te minimaliseren om verspilling tegen te gaan.

Case bekijken

TARIEVEN

Geen opstartkosten, geen maandelijkse kosten. Betaal alleen voor wat u verstuurt, eenvoudig via een bankoverschrijving of iDEAL, postpaid of prepaid.

Verstuur naar
per SMS
Richtprijs
  • Geen opstart- of verborgen kosten

• Ontvang gratis test-credits als je een account aanmaakt

• U kunt al inkopen vanaf 100 SMS

Ontvang uw
prijs op maat

Hoe meer u verstuurt, hoe lager de prijs. Wilt u de exacte prijs voor uw SMS-volume ontvangen? Wij doen u graag een scherp prijsvoorstel op maat.

Vrijblijvende offerte binnen één uur

VOORDELEN VAN NO-SHOW MINIMALISATIE

Van no-show naar make-show

Spryng heeft standaard koppelingen met software- en ziekenhuisinformatiesystemen.

Verhoging van bezettingsgraad

Naast het grote financiële rendement verhogen SMS reminders de bezettingsgraad van uw personeel en worden wachttijden en wachtlijsten geminimaliseerd.

Verbetering van telefonische bereikbaarheid

Tevens hoeft informatie omtrent afspraken niet meer geverifieerd te worden waardoor de telefonische bereikbaarheid verbetert.

Eenvoudig
te integreren

Onze SMS API kan gekoppeld worden met uw eigen systemen en software. Spryng zit al gekoppeld in veel verschillende softwaresystemen.

Developers